Mariah Carey - Merry Christmas

Julskivan Merry Christmas med Mariah Carey.

  • Merry Christmas är Mariah Careys första julalbum.
  • Julskivan Merry Christmas kom ut 1994 och är Mariah Careys fjärde studioalbum.
  • Lyssna på julalbumet Merry Christmas direkt i Spotify-spelaren nedan!
Omslaget till julskivan Merry Christmas av Mariah Carey.
Merry Christmas med Mariah Carey.


Titel: Merry Christmas
Artist: Mariah Carey
Utgiven: 1994-10-28


Om du har Spotify kan du lyssna på julskivan Merry Christmas genom att klicka nedan.


Låtarna på julskivan Merry Christmas.

Silent Night
All I Want for Christmas Is You
O Holy Night
Christmas (Baby Please Come Home)
Miss You Most (At Christmas Time)
Joy to the World
Jesus Born on This Day
Santa Claus Is Comin' to Town
Hark! The Herald Angels Sing / Gloria (In Excelsis Deo)
Jesus Oh What a Wonderful Child